B1 Portaal
Laatste nieuws
Sat 09 Jun
B1 wint toernooi Zuidhorn

Zowel de A1, B1 en B2 waren vanmiddag actief bij het toernooi in Zuidhorn. Met een beperkt aantal sp...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

GRC Groningen B1 - ONR B1

Sat 30 Sep, 21:32

Spelers: Marten, Jakko, Marco, Larissa, Wouter, Henrike, Jeroen, Marcel, Marnix, Eric, Loes (Wissels: Tim)

De inleiding:

Geachte team genoten!

Ook afgelopen zaterdag stonden wij weer paraat op het veld om de 3 punten binnen te halen!

Helaas is dit ons niet gelukt!. Het werd 8-0 en GRC gaf weinig weg!

Het vertrek:

Om half 11 stonden we netjes klaar voor het vertrek naar Groningen! Helaas was niet iedereen op tijd.. maar gelukkig waren we om stipt 11 uur in groningen!.

In de kleedkamer:

In de kleedkamer kregen we de opstelling te horen!. En vertelde mark hoe we moesten spelen!

Daarna gingen we omkleden!

De warming-up:

Om goed half 12 begonnen we met de warming-up!

Om nog even goed wakker te worden:)

De wedstrijd:

Om 12 uur floot de scheids voor het begin van de wedstrijd! Wij mochten aftrappen.. en de eerste 10 minuten hebben we weinig weg gegeven.. omdat we toch aardig onder druk zaten. En er soms gaten in de verdediging kwamen. Werd hier in ongeveer de 14e minuut geprofiteerd ! de 2-0 kwam er vrij snel achter aan! En ook de 3-0 werd voor rust nog ingetikt!

Rust: wissels(vergeten?)

In de rust kregen we wat drinken. En gingen we nog even wat dingen bespreken! Daarna klopte de scheids aan. En gingen we op naar de 2e helft!

2e helft:

de 2e helft mochten hun aftrappen!. De eerste 5 minuten was het weg werken weg werken en nog een weg werken. Toch werd het 4-0. toen lieten wij als team het een beetje zitten.. en liepen hun eigelijks compleet over ons heen.. de stand werd verder uitgebreid naar 8-0!

Spijtig maar toch.!! Gelukkig hadden we de scheids wel aardig mee. Wat soms wel erg handig was! Hij floot dan ook een uitstekende wedstijd!

Het eind:

Aan het einde van de wedstrijd gingen we als team nog even bij elkaar staan. En werden nog wat dingen behandeld.